janneketozambia.reismee.nl

Weer op reis

Hi, op 26 oktober vertrekken Ellen en ik weer naar Zambia. Nu voor vier weken. We gaan de β€˜oude’ scholen weer bezoeken. Op Linda Community School is inmiddels een artteacher, dus we zijn benieuwd hoe dat gaat en hoe wij kunnen ondersteunen. Nekacheya school heeft een nieuwe locatie. Dat gaan we zien en kijken of we daar lessen kunnen geven. Op Xavier Community School gaan we in de middagen in de eerste week lesgeven. Er is een nieuwe headteacher, Desmond Shamenda, waar we al door verwelkomd zijn via de app. We gaan ook kijken op een dovenschool, en een buurthuis, waar we evt ook les kunnen geven. Veel plannen. We nemen stoffen slingers mee terug om te verkopen voor de stichting. Stuur me een berichtje als je er eentje wilt, ze kosten 15 euro, (6 meter) zie foto. Verder lopen er nog wat flessenbonacties, dat geld kunnen we goed gebruiken. Als je nog wilt doneren? Graag! Zie www.eljaluso.com

Marcia

Heerlijk, janneke! Veel moois aan jullie gewenst!! Knuffels!

dankjewel

Bert Knot

Wat weer een mooie missie/uitdaging. Ik blijf jou/jullie volgen.

Janneke Mes

Bert, leuk dat je ons gaat volgen!

Bert Knot

Jullie laatste dag voor vertrek! Voor morgen een goede reis toegewenst, kom veilig aan. Ik kijk uit naar jullie eerste verslagen. 😊

Dankjewel Bert! We gaan het weer beleven

Carla W

Zijn jullie goed aangekomen?

Goed aangekomen!!